Tein syysloman kunniaksi vaahtikarkkilla maustetun suklaa kakun. Vaahtokarkkia olisi saanut olla ehkä vähän enemmän, mutta se että sitä fluffia oli myös kakun lisukkeena syödessä, korvasi pienen vaahtokarkin maun puutteen. Muuten kakusta tuli oikein hyvä. Jos siitä haluaa enemmän mutakakun tyyppisen, kannattaa pitää vähän vähemmän aikaa uunissa. Tämä suklaa kakku on tehty mutakkku ohjeesta johon ei ole tarvittu suklaata.

 

Tarvitset:

100g margariiniä

2 kpl kanamunia

2,5 dl sokeria

1 rkl vaniljasokeria

3 rkl kakaojauhetta

2 dl vehnäjauhoja

2-4 dl marshmallow fluffia, vaahtokarkki "vaahtoa"

 

Tee näin:

Sulata margariini ja anna jäähtyä vähäsen. Vatkaa sokeri ja kananmunat kuohkeaksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sitten kuohkeaksi vatkatun taikinan sekaan. Ettei pilaisi kuohkeutta helpottaa jos lisäät kuivatainekset siivilän kautta. Lisää lopuksi voisula ja marshmallow fluffi. Halutessa voit myös laittaa pieniä annoksia marshmallow fluffia kakun päälle ennen uuniin laittoa. Paista uunissa n. 30-40 min, 180 asteessa.